
Seizoens-menu - Voorgerechten - Hoofdgerechten - Nagerechten - Groepen
Hoofdgerechten Saté van Kipfilet | € 14,90 | Met Pindasaus, Atjar en Kroepoek
|
| Spareribs L, XL , XXL of XXXL | v.a. € 14,90 | Sweet, Hot of Mix (+€ 3 per portie)
|
| Big Schnitzel | € 16,90 | Gepaneerd ( 300gr ) met saus naar keuze
|
| Runderhaas | v.a. € 16,90 | 2 spiesjes (100gr) met Yakatorisaus (+€ 4 per spies)
|
| Roast Rib | € 18,90 | Varkensvlees met een Honing-Mosterdsaus
|
| Entrecote | € 21,90 | Met Gepofte Knoflooksaus
|
| Ossenhaas Tournedos | € 25,90 | Het lekkerste stukje van de Haas met saus naar keuze
|
| Gamba’s | € 18,90 | Gamba’s in een Dille Roomsaus
|
| Sliptongetjes | € 18,90 | Met z’n drieën in roomboter gebakken
|
| Risotto | € 15,90 | Met Truffel en Gemengde Paddenstoelen Evt. met Kipfilet (+ €4.00)
|
| Griekse Enveloppen | € 15,90 | Bladerdeeg gevuld met feta en zongedroogde tomaten
|
| | |
|
| Sauzen: Champignon-, Peper-, Stroganoff-, Blauwe kaas-, Pindasaus |