"Het was helemaal perfect.
We komen nog heel vaak terug.
Mond op mond reclame
is de beste reclame "

 
 
Ontdek restaurant Emmazz ...
Bekijk onze verrassende kaart ...
Bekijk ons wijnassortiment ...
Hoe komt u bij restaurant Emmazz?
Wanneer kunt u bij ons terecht?
Mededelingen, Acties, Vacatures e.d.
Reserveren of andere vragen? Bel, schrijf of mail ons ...
 

Emmazz is een ruim, warm ingericht restaurant in het hart van Nootdorp. De straat, waar vroeger iedereen de boodschappen deed, is de afgelopen jaren omgetoverd tot een plek met tal van horecagelegenheden, waar Emmazz er één van is. Het pand, waar voorheen een supermarkt huisde, is acht maanden lang verbouwd. Het resultaat? Een gezellig restaurant dat plaats biedt aan 80 gasten en een terras met plek voor 70 gasten.

Naast ons vaste menu met allerlei gerechten, variërend van kipsaté tot tournedos, hebben wij een met het seizoen wisselend menu. Zo kunt u in de zomer bij ons terecht voor bijvoorbeeld meloensalade en staat in de winter een traditionele hertenbiefstuk op de kaart.

Kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom in Emmazz. Voor het eten kunnen zij zich vermaken in onze ruim ingerichte kinderhoek, waarna zij kunnen smullen van een van onze vele kindermenu's.

Het is bij Emmazz ook mogelijk om met grotere gezelschappen te komen eten. Wij hebben een speciaal menu voor groepen, dat eventueel nog aan uw wensen aangepast kan worden. De zaak is ook af te huren voor bijvoorbeeld feesten, partijen, borrels of bruiloften. Voor al uw vragen wat bovenstaande betreft kunt u terecht bij de gastvrouw, Angelique de Moree-Kock (015-8891995 of 06-52540757).

Wij zijn zes dagen per week geopend vanaf 17.00 uur. Op dinsdag is Emmazz gesloten, feestdagen uitgezonderd. Dagelijks staat een gezellig team voor u klaar om het u volledig naar de zin te maken.

Kom langs en laat u culinair verwennen bij restaurant Emmazz!